Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Webshop

Op de webshop kunt u verschillende artikelen van de SFW aanschaffen. U kunt losse nummers van ons familieblad "De Wagenschouw" bestellen, u kunt een kwartierstaat aanvragen en u kunt zelfs volledig ingebonden boeken bestellen (bundel van edities van De Wagenschouw).

Bestelprocedure:
Het werkt als volgt: u maakt uw bestelling. Vervolgens ontvangt u een bevestiging. Daarna maakt u het geld over naar de stichting. Vervolgens ontvangt u per e-mail of per post uw bestelling. Uw bestelling is pas definitief nadat u zelf het geld heeft overgemaakt.

Heeft u een vraag over de familie Wagenvoort of over dit artikel, neem dan gerust contact met ons op.

Geselecteerd artikel: Boek #3 - De Wagenschouw
Categorie: Ingebonden boeken
Afbeelding:
(klik om te vergroten)
De Stichting Familie Wagenvoort biedt  de mogelijkheid om ingebonden boeken met nummers van De Wagenschouw te bestellen.

Het derde boek bevat de edities #34 tot en met #45A. Een prachtbundel met een schat aan informatie over de familie Wagenvoort.
Dit unieke boek kost U slechts 29,75 (Incl. verzendkosten 7,25 )

<b>LET OP: Beperkte voorraad. Op = Op!!</b>

Verzendkosten 7,25
Totaal prijs 29,75
Omschrijving: De Stichting Familie Wagenvoort biedt de mogelijkheid om ingebonden boeken met nummers van De Wagenschouw te bestellen.

Het derde boek bevat de edities #34 tot en met #45A. Een prachtbundel met een schat aan informatie over de familie Wagenvoort.
Dit unieke boek kost U slechts 29,75 (Incl. verzendkosten 7,25 )

LET OP: Beperkte voorraad. Op = Op!!

Verzendkosten 7,25
Totaal prijs 29,75
Prijs: 29.75 euro per stuk

Bestelformulier
Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u dit artikel bestellen. U hoeft alleen de verplichte velden in te vullen. Nadat u op de knop 'Bestellen' heeft geklikt, wordt uw bestelling doorgestuurd naar de penningmeester van de stichting. De penningmeester neemt maakt met u de bestelling definitief, helpt u met de betaling en zorgt ervoor dat u het artikel toegestuurd krijgt. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Aantal items:   (verplicht)
Totale prijs:  
Naam:   (verplicht)
Begunstigersnummer:  
E-mail adres:   (verplicht)
Telefoonnummer:  
Opmerking:  
Beveiligingscode:  5435
Eerste 2 nummers van beveiligingscode:   (verplicht)
 
 

Terug naar webshop   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)