Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

♥ Vindt u het werk van de Stichting Familie Wagenvoort belangrijk en wilt u dit ondersteunen? Dan kunt u iets doen. Word begunstiger van onze stichting. Met een kleine bijdrage helpt u de stichting om haar werk voort te zetten en de enorme opgebouwde kennis van onze familie in de stamboom en het archief te koesteren.

Word SFW-begunstiger!

Wist u dat?

 


Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015
Wie-wat-weet-waar

Het archief van de Stichting Familie Wagenvoort is inmiddels vrij omvangrijk. De stichting is druk bezig met het digitaliseren van het archief, zodat we in de toekomst het archief nog beter inzichtelijk kunnen maken. Daarbij lopen we wel eens tegen vragen aan. Via dit onderdeel van de site vragen we u om hulp bij het identificeren van mensen of beantwoorden van vragen.

Wie u het antwoord op de vraag of hebt u een suggestie, schroom dan niet en stuur een reactie. Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Stamboomfragment Jenneken te Wagenfort
Jenneken (Jennijken) ter Wagenfort
Toegevoegd op: Dec 27 2010

Op Internet een stamboomfragment gevonden van Jenneken te Wagenfort. Hierbij zijn verschillende jaartallen onbekend. Wie kan hier helpen? Een link naar de site : http://www.genealogieonline.nl/stambomen-besseling-kraaijvanger/I9792.php Voorts nog bekend: Persoonlijke gegevens Jenneken (Jennijken) ter Wagenfort Vrouwelijk * Roepnaam Jennijken. * Zij is geboren rond 1585 in Harfsen,ge,nld. * Zij is gedoopt. Geloof: Nederduits Gereformeerd
Lees meer & reageer

SFW logo
Zoektocht naar Luka Wagenvoort (2002) uit Utrecht
Toegevoegd op: Jan 12 2018

Wij hebben nieuws : Luka Wagenvoort is gevonden, heb contact met Familie gehad dus opgelost. U kunt zich in verbinding stellen met onze redactie: Boxbergerweg 111, 7431 PM Diepenveen, tel. 0570-593833, of per email: g.w.wagenvoort@home.nl. U mag mij natuurlijk ook bellen: 0570-541831. Herman Wagenvoort, Bathmen, beheerder stamboom Stichting Familie Wagenvoort
Lees meer & reageer


   2003-2023, Stichting Familie Wagenvoort

Privacybeleid / Privacy Statement Stichting Familie Wagenvoort (24-05-2018)