Login @ Wagenvoort.net Wagenvoort.net   

Op 9 mei 2015 heeft Stichting Familie Wagenvoort voor alweer de 9e keer in haar historie een familiedag georganiseerd. Ditmaal was de locatie Deventer of beter gezegd, aan boord van een schip. Je kunt het verslag met foto's van de familiedag op deze site lezen.

Verslag van de familiedag 2015


Wist u dat?

 

Wie-wat-weet-waar

Het archief van de Stichting Familie Wagenvoort is inmiddels vrij omvangrijk. De stichting is druk bezig met het digitaliseren van het archief, zodat we in de toekomst het archief nog beter inzichtelijk kunnen maken. Daarbij lopen we wel eens tegen vragen aan. Via dit onderdeel van de site vragen we u om hulp bij het identificeren van mensen of beantwoorden van vragen.

Wie u het antwoord op de vraag of hebt u een suggestie, schroom dan niet en stuur een reactie. Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Stamboomfragment Jenneken te Wagenfort
Jenneken (Jennijken) ter Wagenfort
Toegevoegd op: Dec 27 2010

Op Internet een stamboomfragment gevonden van Jenneken te Wagenfort. Hierbij zijn verschillende jaartallen onbekend. Wie kan hier helpen? Een link naar de site : http://www.genealogieonline.nl/stambomen-besseling-kraaijvanger/I9792.php Voorts nog bekend: Persoonlijke gegevens Jenneken (Jennijken) ter Wagenfort Vrouwelijk * Roepnaam Jennijken. * Zij is geboren rond 1585 in Harfsen,ge,nld. * Zij is gedoopt. Geloof: Nederduits Gereformeerd
Lees meer & reageer

SFW logo
Zoektocht naar Luka Wagenvoort (2002) uit Utrecht
Toegevoegd op: Dec 23 2013

MIJN DROOM VOOR ONS LAND Tijdens het doorbladeren van dit recent verschenen boek, dat als inspiratie voor onze koning is uitgegeven, kwam ik zelfs een gedicht tegen van een “naamgenootje” uit Utrecht. Luka Wagenvoort (2002 Utrecht). De titel van het gedicht: “Mijn droom”. Een gedicht met een mooie inhoud, gemaakt door iemand van 11 jaar. Een probleem voor mij is, dat ik dit kind niet in de stamboom van onze stichting kan vinden. Graag zou ik van iemand horen of men weet wie de ouders zijn en waar die wonen. Kan iemand mij hierover iets melden? Graag hoor ik van u als u Luka en/of haar ouders kent. Een telefoonnummer en/of adres zou zeer welkom zijn. Wij proberen zo onze stamboom waaraan Hendrik Wagenvoort al omstreeks 1915 is begonnen met uitzoeken, bij te houden. Wij komen diverse keren tegen, vooral in overlijdensadvertenties, dat er kinderen zijn die al weer zelf kinderen hebben. Ook dat personen uit onze stamboom een partner hebben en getrouwd zijn of een nieuwe partner hebben. Als u zich op zou willen werpen als doorgever van zulke voorvallen, graag! U kunt zich in verbinding stellen met onze redactie: Boxbergerweg 111, 7431 PM Diepenveen, tel. 0570-593833, of per email: g.w.wagenvoort@home.nl. U mag mij natuurlijk ook bellen: 0570-541831. Herman Wagenvoort, Bathmen, beheerder stamboom Stichting Familie Wagenvoort
Lees meer & reageer


   2003-2017, Stichting Familie Wagenvoort